top of page
Tiny House Project Image 2.jpg
Zoekend naar een plek voor een tiny house?

Bij Arbdomo bieden wij ook hier een oplossing voor, met name de Arbdomo Village.

De Arbdomo Village is een project dat wij starten waar plaats gaat zijn voor 80 tiny house op wielen.

De huisjes worden allemaal door ons gebouwd. Voor de staan plaatsen zal gewerkt worden met abbonement.

Locatie

Arbdomo Village zal gelegen zijn in de Edingseweg 440 te Viane, Geraardsbergen.

Dit is een kasteeldomein met een camping, oud voetbalveld en een grote visvijver. De camping zal omgebouwd worden van een sta caravan camping met 62 plaatsen naar een tiny house park met 30 plaatsen. Hierdoor zal er meer openheid gecreëerd worden en zal er meer plaats zijn om natuur te betrekken in het park. Het oude voetbalveld zal volledig heraangelegd worden met een 2de tiny house park met plaats voor 50 Tiny houses. Hier zal dezelfde visie van de camping worden doorgetrokken. Veel natuur en ruimte tussen de huisjes. Er zullen ook overal paden aangelegd worden zodat je met de huisjes weg kan rijden.

Tiny House Project Image 7.jpg
Kostprijs en eigenschappen

Er zullen voor dit project 8 verschillende modellen beschikbaar zijn. Bij deze modellen zal het exterieur bij elk model voor het grootste deel het zelfde zijn. Het interieur is volledig maatwerk. Dit doen we om een geheel van het park te maken, maar toch te zorgen dat elk huisje uniek is en er geen 2 dezelfde zijn.

Het unieke aan de huisjes zal zijn dat de huisjes van hun aanhangwagen kunnen worden gehaald. Hierdoor kan deze gebruikt worden als verhoogd terras. Waar er een lounge of bbq gezet kan worden.

De Tiny houses worden verkocht met een startprijs van 65 000€.

De staan plaatsen gaan 200€/maand kosten.

bottom of page