top of page
Tinyhouses start
IMG20200730094453 (2).jpg
Enthousiast geworden door het idee van een eigen tiny house?

Bij Arbdomo bouwen we ieder tiny house volledig op maat. dit is ook de reden waarom we geen vaste prijzen hanteren. We hebben wel een paar instap modellen waardoor het en stuk sneller kan gaan. Wat is dan de prijs voor een tiny house? Met onderstaande informatie ga je daar al een beter zicht op krijgen. Wilt u een uitgewerkte offerte? Maak dan hieronder een afspraak voor uw project te bespreken.

Stap 1

kennismakingsgesprek

Stap 2

ontwerp bespreken

Stap 3

ontwerp aanpassen

Stap 4

offerte berekenen

Stap 5

bouwen & levering

Tijdens het kennismakingsgesprek stellen wij onszelf voor en schetsen we de mogelijkheden bij arbdomo. Ook maken we tijd om naar uw vragen te luisteren. Na een kijkje in het atelier gaat u naar huis met alle nodige inspiratie en informatie om verder stappen te zetten in het tinyhouse avontuur. boek hier je afspraak:

Bij Arbdomo werken we volledig op maat. We luisteren naar uw eisen, wensen en persoonlijke smaak. We geven feedback en delen onze do's en don'ts bij het ontwerpen van een tiny house. Vervolgen maken we daar een geheel van in een 3d ontwerp die zo nauw mogelijk bij uw visie aansluit.

De eerste visie van het ontwerp is meestal niet meteen de laatste. Doorheen het ontwerpproces komen er doorgaans enkele variaties voorbij alvorens we tot het finale ontwerp komen. Eenmaal u het ontwerp goedkeurt zijn we klaar voor de volgende stap.

Zodra het ontwerp klaar is kunnen we gedetailleerde offerte opstellen. Gaat u daarmee akkoord?  Dan betaalt u eerst een voorschot, plannen we het project in en gaan we zo snel mogelijk over naar de volgende stap: het tiny house bouwen.

Het duurt ongeveer 2 maanden om een tiny house op maat te bouwen. Een afgewerkt cascohuisje mag u al na 1maand verwachten. Doorheen het project komt u meermaals op bezoek om aanpassingen te laten doorvoeren. Zodra het huisje klaar is verhuist het van ons atelier naar de afgesproken locatie.

Voor het dak is de keuze groot. Zo kan je kiezen voor een zadeldak met golfplaten of shingles. 
Wij doen ook platte daken en hier is ook keuze tussen golfplaten en EPDM folie.
In het dak kunnen ook dakramen gestoken worden om meer ruimte gevoel te krijgen in de lofts.

Bij ons kan je ook  de optie pakken voor zonnepanelen te leggen. Hierdoor kan je zelf je stroom opwekken. Dit zit ook standaard bij het off grid pakket. samen met een waterzuivering en zonnenboiler.

Volledig afgewerkt tiny house

Casco tiny house

De afgewerkte huisjes zijn de huisjes die volledig op maat worden gebouwd en volledig afgewerkt zijn. Deze kunnen dus volledig gebouwd worden met een badkamer en keuken. Maar hier kan je ze ook laten ontwerpen zodat deze als therapie of bureau ruimte kunnen gebruikt worden met een kleine bureau en zithoek, of zelfs als muziek studio met een inzing ruimte. Niets is te gek voor ons. 

De prijzen hiervoor starten vanaf €50.000,00

Deze huisjes zijn voor jullie die zelf nog de handen uit de mouwen willen steken. Hier kan je zelf nog kiezen tot hoever het afgewerkt moet zijn. Meestal zijn dit huisjes waar er geen interieur inzit. Aan de buiten zijde is hier dus geen werk meer aan.

De prijzen hiervoor starten vanaf €25.000,00

Bij de buitenbekleding is niets te zot. Wij kunnen gebruik maken van alleen aluminium voor een industriële look maar ook volledig hout voor iets natuurlijker te creëren. Wij maken meestal gebruik van lichte houtsoorten zoals themowood. Maar als je iets unieks wilt kan je gebruik maken van beide hout en aluminium.

De keuze van ramen is belangrijk voor je huisje. Zo kan je kiezen voor pvc, aluminium en hout. Wat ook mogelijk is het gebruik van 2de hands ramen. Zo kan deze kost wat beperkt blijven.

naargelang het aantal persoon waar het huisje wordt voor ontworpen kan je kiezen of je een of meerdere lofts wilt. Deze kunnen via een trap of ladder bereikt worden. Standaard zit er 1 loft in de modellen voor een slaapkamer.

De badkamer is een optie dat niet bij de casco moddelen bij zit. Deze kunnen we wel volledig op maat maken voor je. Hier kan een bad of douche in kiezen. Wil je de wc appart of mag dit in de kamer? En wil je ramen en of spiegels. Alles is hier mogelijk.

Bij de keuken is er ook keuze genoeg. Dit is ook een gedeelte dat niet bij casco hoort. De keuken kan basic blijven met een klein ijskastje en wastafel, maar kan ook volledig uitgerust worden met elektrisch vuur, combi oven en grote ijskast.

De leefruimte is de ruimte waar je het meeste tijd gaat doorbrengen. Daarom is deze ook heel belangrijk. Hier kan je kiezen of je voor een grote zetel gaat met zicht naar buiten, een tafel voor meerdere personen die je kan inklappen. Maar ook of je een dubbele vloer wilt zodat je op sommige plekken nog extra ruimte hebt voor bv speelgoed van de kinderen. Hier kan je fantasie volledig los laten gaan.

bottom of page